Groepscursussen Engels

 


Groepscursussen zijn bedoeld voor groepen met een zelfde doel van max. 8 deelnemers. Groepen worden ingedeeld naar niveau: beginners en gevorderden. Bent u geïnteresseerd in een cursus op maat? Kijk dan onder Engels voor bedrijven.

U kunt zich aanmelden voor de volgende “standaard” groepscursussen:

Writing Better Emails
De fijnere kneepjes van goede e-mails in het Engels; de dos en de don’ts, spelling en interpunctie, hoe kan je kort en direct zijn en toch beleefd en duidelijk.


Telephoning in English
Telefoneren in het Engels heeft toch ook zijn eigenaardigheden. Wat zeg je wel, wat zeg je niet. Hoe zorg je dat je goed overkomt.


Basic Grammar
Een cursus grammatica voor Beginners. De elementaire beginselen van de Tijden (Present, Past en Future) en wat daarbij komt kijken.


Grammar Refreshers’ course
Als u uw grammaticale kennis wilt ophalen of bijspijkeren, dan is dit de cursus voor u. We besteden aandacht aan de meest voorkomende Tijden (Present, Past and Future Tenses).


Speak Better English

Een cursus/training die bedoeld is voor mensen die in een groep willen werken aan hun spreekvaardigheid, hetzij voor zichzelf, hetzij voor hun beroep, of beide.


Holiday English
Poets nog gauw even uw Engels op vóór u met vakantie gaat!


Saying “No” Nicely
Saying ‘No’ Nicely is een cursus voor gevorderden (in de categorie lower – medium – intermediate level), waarbij de nadruk ligt op het gebruik van praktisch toepasbare taalfuncties in allerlei dagelijkse situaties. In de cursus worden deze situaties “nagespeeld”’ met behulp van dialogen, die we dan in tweetallen met elkaar oefenen.


Speak English the Way the English do
Altijd al net zo echt Engels willen spreken zoals de Engelsen dat doen? Dan is dit uw kans: een korte, intensieve training in het gebruik van typisch Engels (en Amerikaans) communicatief taalgebruik, relatief makkelijk te leren en uitermate praktisch toe te passen.


English for Travellers
Alle Engels wat je nodig hebt voor op reis.


Heeft u interesse in een groepscursus Engels?


Graag wil ik je bedanken voor de fijne cursus. Ik was erg onzeker in mijn Engels maar durf het nu te praten. En dan merk je dat je toch beter Engels kan dan je denkt! Ik heb twee rondes mee gedaan van 10 lessen. Van 20:00 uur tot en met 21:30 waren de lessen maar als we meer tijd nodig hadden dan gaf je die gewoon. Ook werd het huiswerk goed nagekeken en doorgenomen en de opdrachten waren erg leuk. Naderhand kregen we netjes een certificaat. Altijd leuk. De locatie was erg leuk in Delft en goed verzorgd. En we hadden een hele gezellig groep!!

Joyce B.