Engels voor bedrijven

Naast cursussen voor particulieren verzorg ik (al sinds 1991 onder de naam ‘TEC-Services‘) maatwerk Engels voor bedrijven: tailor-made English. Dus cursussen of trainingen afgestemd op de behoeftevraag van uw bedrijf en/of de leervragen van uw werknemers: we do what you ask us to do.

Procedure: eerst intake met deelnemers, dan doe ik u een voorstel en offerte, daarna volgt de uitvoering op uw bedrijf of elders.

Prijs: als indicatie geef ik u hier aan dat u rekening moet houden met gemiddeld € 90,– tot 110,– per uur ex btw, en ex andere eventuele kosten.

Dus een cursus van 20 uur kost u dan (gemiddeld) € 1.800,- tot 2.200,– ex btw (voor de hele groep van max. 8 deelnemers, hetgeen neerkomt op € 225,- per deelnemer, = € 11,25 per uur! Tel uit uw winst!).

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn taal-trainingen Engels voor bedrijven met succes en goed gevolg bij een aantal gerenommeerde bedrijven heb mogen toepassen:


Heeft u interesse in Engels voor bedrijven? Oftewel: English for Professionals?


Met plezier heb ik deelgenomen aan de lessen die ons door Frans met veel enthousiasme zijn voorgeschoteld. Met een klein beetje theorie, maar vooral veel oefeningen en praktische tips komen de knelpunten snel boven drijven. Door de eenvoudige toepasbaarheid van de raadgevingen, blijft de leerstof ook na afloop van de training actueel in de dagelijkse praktijk. Hoewel ik de indruk heb dat mijn taalvaardigheid op een goed niveau is en ik hier regelmatig over word gecomplimenteerd, maakte ook ik in de basis typische foutjes (ook in het Nederlands!). Concluderend blijkt maar weer dat een taaltraining altijd zinvol is en helpt bij verdere professionaliserin!

Rianne