Coaching

The English Teaching Coach

Laat je eigen leerproces op coachende wijze begeleiden naar meer succes en betere performance.

Als docent kan ik je veel aanleren via uitleg, instructie, oefening, en testen – op een sturende wijze.

Als coach echter, kan ik je – op een begeleidende wijze – helpen jouw concrete leerdoelen beter te bepalen en de stappen die je vervolgens moet nemen, waardoor je jouw leerweg zuiverder en efficiënter kunt afstemmen op je eigen leer mogelijkheden, om zo – binnen kortere tijd – te komen tot de gewenste performance.

Concreet: jij geeft aan wat je wil leren – stap voor stap – aan de hand van je leerdoel, en ik begeleid je bij jouw eigen leer- en werkproces. Jij bepaalt dan ook zelf wanneer je klaar bent.

Personal Coach

Zit u met een werk-gerelateerd probleem waar u niet zomaar uit komt, dan kan ik voor u als praatsparringpartner fungeren. Ik kan u dan in enkele gesprekken van een uur op coachende wijze helpen om inzicht en doorzicht te krijgen in die problemen en uw eigen oplossingen te formuleren.

Ik heb inmiddels 7 jaar ervaring als (personal) coach, en vele jaren meer in het individueel begeleiden van mensen bij werk- en leerkwesties.

 


Heeft u interesse in coaching?


Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Frans Plaizier. Hij heeft mij in zeer korte tijd een heel stuk verder geholpen. Wat ik een heel belangrijk punt vindt, is dat Frans praktisch met je meedenkt en dat hij op deze manier maatwerk biedt!

Karina S.